Pålogging
Vår produktdatabase
inneholder detaljert
informasjon om våre
produkter.
Brukernavn(e-post):
Passord:
Skip Navigation LinksMeny Autronica > Produktdatabase
Produktdatabase

Autronica Fire and Security tilbyr et omfattende, høykvalitetsspekter av produkter og tjenester innen branndeteksjon og slukking, og leverer kundetilpassede effektive løsninger. Våre systemer gjør bruk av de nyeste teknologier og er basert på et bredt grunnlag av kunnskap og erfaring.

Tiår med forskning, utvikling, erfaring og kunnskap innenfor dette området, har gjort Autronica Fire and Security til en foretrukket leverandør for de mest kravstore kundene i verden. Vi styrker vår visjon om langsiktig vekst og investering, i kraft av vår teknologiske filosofi, ved å være pionerer innenfor vårt felt. Slik leder vi også an utviklingen inn i en sikrere framtid.

Søk i produkter
Aspirasjonsdetektorer
Autronica leverer flere typer aspirasjonsdetektorer i AutroSense-serien: Autrosense+, AutroSense 75, AutroSense Micra 25, AutroSense Micra 100 og AutroSense 200.
Les mer

Branndeteksjonssystem
Vi tilbyr en rekke ulike branndeteksjonssystem for alt fra de minste barnehager til de største cruiseskip, alt fra tradisjonelle, konvensjonelle anlegg til det nyeste innen branndeteksjon: Interaktive, adresserbare system.
Les mer

Linjedetektorer
Autronica Fire and Security AS tilbyr optiske linjedetektorer.
Les mer

Flammedetektorer
Autronica Fire and Security tilbyr flere typer flammedetektorer.
Les mer

Gassdetektorer
Autronica Fire and Security tilbyr punktgassdetektorer og Open Path gassdetektorer.
Les mer

Slukkekontrollsystem
Autronicas slukkekontrollsystem AutroXT gir deg pålitelig brannsikkerhet gjennom standardisert slukkekontroll. Panelene benyttes sammen med AutroSafe 4 eller Autroprime interaktive branndeteksjonssystem.
Les mer

Talealarmsystemer
Våre talevarslingssystemer unngår bruk av forvirrende og ofte skremmende alarmer og sirener. De benytter seg av PA-anlegg for å fortelle publikum hva slags nødtilfelle det er snakk om, hvor det er og hva man skal gjøre.
Les mer

Nødlyssystemer
Autronica Fire and Security AS leverer et omfattende utvalg av nødlys og markeringslys for alt fra små, enkle systemer til store, komplekse installasjoner.
Les mer

Slukkesystemer
Autronica Fire and Security AS tilbyr en rekke slukkesystemer, inkludert vanntåke, gass og skum.
Les mer

Presentasjonssystemer
For å bedre brukervennligheten på store, komplekse brann-deteksjonsanlegg tilbyr Autronica komplette presentasjonssystem for kontroll og overvåking av beskyttede områder.
Les mer

Alarmenheter for alle typer branndeteksjonssystem
Les mer

Andre enheter - forskjellige systemer
Les mer